Cu putine ingrediente
Dulceata de afine
Vrei sa te bucuri de afine si dupa ce sezonul lor trece? Transforma-le in dulceata! In mai putin de o ora deja poti pune la borcane o dulceata de afine aromata si gustoasa, fara conservanti, numai buna de dat in camara.
Aioli – Maioneza fara ou (din usturoi)
Sosul mediteranean este un deliciu de vara pe care neaparat trebuie sa il incerci alaturi de carne la gratar, cartofi prajiti sau chiar dovlecei pane; in principiu, cam orice se potriveste de minune cu un mujdei de usturoi, merge perfect si cu o maioneza fara ou, din usturoi.
Dulceata de visine
Visinele merg de minune in prajituri, dar cum apar pe piata, si dispar! Profita de moment si pune dulceata de visine la borcane.
Bomboane Raffaello de casa – 3 ingrediente
Adori bomboanele Raffaello? Te inteleg perfect. Uite cum le pregatesti in casa, din super-putine ingrediente, in maxim 10 minute!
Cum faci frisca din lapte
Nu ai smantana pentru frisca si nici frisca vegetala? Poti obtine o frisca de casa delicioasa, cu doar 5 ingrediente mari si late, economice, pe care aproape sigur ca le ai deja in casa!
Spuma de cirese
Ai crezut ca se face doar din capsuni? Dintr-o mana de ingrediente iti iese o spuma de cirese, de care sa te bucuri cat e sezonul de lung!
Cum prepari visinata de casa
Nu gasesti in comert visinata d-asta! Iese o minunatie de licoare, din ingrediente simple si fara conservanti. Uite cum prepari o visinata de casa, la inceputul verii.
Cum prepari ciresata de casa
Vrei sa pui niste cirese la pastrare? Daca vrei sa ai parte de varianta pentru adulti a fructului, prepara o ciresata de casa, din 3 ingrediente mari si late. O damigeana si tuica de casa buna si sanatoasa sunt esentiale pentru cea mai buna ciresata pe care o poti obtine!
Trandafiri din cartofi cu bacon
Pot fi o gustare, ii poti servi alaturi de o salata; sunt numeroase modurile in care poti sa aduci pe masa acesti trandafiri din cartofi cu bacon, un deliciu care sigur va multumi pe toata lumea de la masa!
Pui aromat
Reteta de pui aromat este perfecta in meniul celor cu afectiuni renale, acestia avand nevoie de proteine de calitate superioara, cum ar fi carnea de pui, de vita, peste, branza si oua.