Ciorba de peste

Daca ati petrecut vreun concediu in Delta, aproape sigur ati mancat macar o portie de ciorba de peste traditionala. Iata cum o puteti face si acasa.

Inghetata de vanilie

Mult mai buna decat cea pe care o gasesti in comert, inghetata de vanilie preparata in casa este solutia perfecta pentru un desert racoros. Ideala in alimentatia copiilor, intrucat puteti controla si cantitatea de zahar continut.

Cartofi cu usturoi si parmezan la cuptor

Pe cat sunt de simpli de facut, pe atat sunt de aromati si gustosi. Cartofii cu usturoi si parmezan la cuptor sunt ideali ca si garnitura, dar suficient de gustosi incat sa fie mancati si ca atare.

Tort „Mille feuille”

Tortul Mille feuille, adica o „mie de foi”, mai este cunoscut si sub numele de „Tort Napoleon” si este un preparat specific bucatariei frantuzesti.

Piept de pui cu ciuperci

Combinatia de piept de pui cu ciuperci este una clasica, insa adauga coacazele in reteta, si obtii un preparat deosebit, cu un gust aparte.

Chec aperitiv

Perfect pentru servirea invitatilor la ocazii speciale, checul aperitiv este totodata o gustare sanatoasa si satioasa.

Tort de nuca

Daca adori nucile, sigur ti se va face pofta numai citind aceasta reteta. Un desert cremos, perfect pentru zilele de post sau, de ce nu, la o petrecere: tort de nuca.

Icre de fasole

Traditional numita fasole batuta, atunci cand o pregatesti cu lamaie, ii poti spune si icre de fasole. O mancare gustoasa, ideala in perioada postului.

Sos de iaurt

Sosul de iaurt poate fi alaturat cu succes la masa unei portii de paste, unei portii de piept de pui la cuptor sau chiar fructele de mare.

Pasta de ardei

Tartinabila si delicioasa, pasta de ardei e un preparat sanatos, perfect pentru post, ce se gateste usor, mai ales daca ai mai facut ardei copti in trecut.