Retete traditionale
Tocana de mazare cu pui
Sanatoasa, satioasa si usor de facut, tocana de mazare cu pui este reteta perfecta pentru un pranz in familie.
Placinta de primavara
Sanatoasa si rapida, placinta de primavara merge de minune atat ca aperitiv, cat si servita la micul dejun.
Tarta cu spanac si branza
Tarta cu spanac si branza este grozava ca aperitiv, dar ea poate fi servita si la micul dejun, deoarece este satioasa si ofera energia necesara unei zile antrenante.
Gogosi cu gem
Pufoase, umplute cu gem si aromate, asa cum le facea bunica. Gogoşi cu gem, o reteta iefina, ce costa aproximativ 3.5 lei/portie.|
Sufleu de mere
Un desert simplu si rafinat in acelasi timp, pe care te ajutam sa-l obtii cu o reteta explicata pas cu pas. Invata si tu sa pregatesti sufleu de mere.
Pachetele de carne
Cu putina indemanare si cu o reteta pas cu pas sigur reusesti sa faci niste pachetele de carne delicioase, pentru care sa iti fie admirate abilitatile culinare.
Macaroane cu branza cremoase
Pentru o cina rapida sau un pranz pentru care nu ai mult timp la dispozitie, macaroanele cu branza cremoase sunt salvarea perfecta. Cu sau fara legume, sunt satioase si sigur iti vor potoli foamea.
Orez cu lapte
Aceasta reteta de orez cu lapte este una aparte, caracteristica bucatariei italiene. Orezul cu lapte se serveste cu fructe uscate, care pot fi, dupa preferinte: smochine, curmale, stafide sau cirese maraschino.
Andive „carnivore”
Reteta de andive carnivore se face usor, este inedita si va poate surprinde invitatii la o ocazie speciala, precum masa de Paste.
Kulurakia crocanti
Kulurakia este un desert traditional grecesc, aromat si pufos, ce se serveste in prima zi de Paste.