Retete traditionale
Pui cu nuca
Puiul cu nuca este un preparat inedit, cu specific bulgaresc. Combinatia bizara de carne si nuci are ca rezultat un preparat sanatos si gustos.
Kulibiac
Kulibiacul este un preparat satios cu specific rusesc, ce combina foietajul cu somonul si cu spanac. Rezultatul este unul fraged si sanatos, perfect pentru o gustare intre mese sau ca aperitiv.
Ciorba de miel cu macris
Ciorba de miel cu macris nu doar un preparat pe care sa il pui pe masa de Paste, ci te poti bucura de ea tot sezonul, cat gasesti macris tanar. Pe langa faptul ca are un gust bun, macrisul este si foarte sanatos.
Tort Alb-Negru
Tortul Alb-Negru, bogat in ciocolata, este perfect pentru a fi servit la ocazii speciale, aniversari sau chiar la pragul dintre ani.
Cozonac cu crema de ciocolata
Ciocolata si cozonac: doua deserturi delicioase, care impreuna formeaza cozonacul cu crema de ciocolata, o gustare perfecta in perioada Sarbatorilor de Iarna sau a celor de Pasti.
Cozonac cu mac
Delicios si pufos, cozonacul cu mac este un preparat ce trebuie incercat macar o data de sarbatori, caci are un gust aparte.
Miel cu vinete la cuptor
O varianta de friptura de miel diferita de cele obisnuite, cu multe legume alaturate. Reteta de miel cu vinete la cuptor e ideala pentru masa de Pasti.
Pui umplut cu branza
Usor de facut si satios, puiul umplut cu branza e ideea perfecta pentru o cina festiva in familie sau, de ce nu, pentru masa de Pasti.
Pulpa de porc umpluta
Reteta de pulpa de porc umpluta e ideala pentru cei care vor sa incerce un altfel de friptura, una iesita din comun si delicioasa in acelasi timp.
Cotlete de miel cu alune
Un alt mod de a gati mielul de paste, mai rapid si original fata de retele obisnuite – cotlete de miel cu alune.