Retete traditionale
Friptura de miel a la Mioara Velicu
Interpreta de muzica populara Mioara Velicu ne-a impartasit reteta preferata din perioada Sarbatorilor Pascale, friptura de miel.
Chec de carne cu oua
Checul de carne cu oua este un aperitiv foarte bun, care nu trebuie sa lipseasca de la mesele festive. Vezi cat de usor este de preparat!
„Salam” de carne si oua
Daca drobul nu este pe gustul tau, poti incerca „salamul” de carne si oua. Este un aperitiv delicios, usor de facut.
Kaiserschmarren
Kaiserschmarren este o prăjitură ce se serveşte sfărâmată până la nivel de dumicaţi, care are însă o origine îndepărtată, în bucătăria regală a Austriei. Acest desert, descoperit din greseala, a devenit preferatul lui Franz Joseph, împăratul Austriei.
Friptura de porc cu radacinoase
Friptura de porc cu legume radacinoase – o combinatie perfecta pentru o cina sanatoasa in familie, alaturi de cei dragi.
Pastrav cu ciuperci
Un mod sanatos de a gati pastravul, cu numeroase beneficii pentru organism. Incercati aceasta reteta de pastrav suculent cu ciuperi.
Placinta cu pere
Daca va place savoarea perelor coapte si parfumate, cu siguranta aceasta reteta de placinta cu pere va este pe plac.
Placinta cu prune
O placinta cu umplutura mai putin obisnuita, insa foarte gustoasa. Placinta cu prune e un desert perfect cu care puteti intampina oaspetii
Cozonac rapid cu ciocolata
Cozonacul este delicios, insa stim ca nu este atat de usor de facut. Iti dam o reteta care se face in 45 de minute si este foarte gustos.
Oua umplute cu peste
Ouale umplute sunt aperitiv usor de facut si delicios. Iti propunem o umplutura cu peste, care iti va cuceri invitatii.