Tort de lămâie

Invitam amatorii gustului dulce-acrisor sa incerce aceasta reteta de tort de lamaie, in care fiecare strat contine fructul cu gust acru.

Pizza cu ton

Cand aveti pofta de o pizza, insa preferati varianta facuta in casa, incercati aceasta reteta de pizza cu ton.

Ciolan la cuptor

Pentru o masa satioasa si delicioasa, aceasta reteta de ciolan la cuptor este exact ce iti trebuie. Serveste-l alaturi de cartofi la cuptor sau de salata verde.

Chec pufos cu dovleac

Poate credeai ca ai incercat toate retetele de chec, insa sigur nu ai incercat reteta de chec pufos cu dovleac. Foarte potrivita toamna, cand dovlecii se gasesc cu usurinta, checul cu dovleac poate face senzatie la petrecerea de Halloween.

Tarta cu branza sarata si dovleac

O tarta aromata, ce isi are originea in bucataria italiana, care te va face sa vrei mai mult. Frageda si savuroasa, tarta cu branza sarata si dovleac e perfecta ca aperitiv sau ca si gustare.

Supra crema de dovleac

Iubitorii de dovleac vor gasi aceasta reteta delicioasa, intrucat acesta este ingredientul principal. Supa crema de dovleac este un tip de mancare cu specific american, ce se serveste toamna, in special in perioada Zilei Recunostintei.

Paste cu carne si dovleac

Dovleacul este de regula asociat placintelor pe care le mancam cu incantare toamna si in preajma sarbatorilor. Cu toate acestea, el poate fi adaugat cu succes si in mancaruri, precum in aceasta reteta de paste cu carne si dovleac.

Briose cu gutui

Se potrivesc de minune la micul dejun, alaturi de o cafea, dar si in momentele cand ai pofta de o gustare dulce. Briosele cu gutui sunt o combinatie aparte, ce merita incercata.

Pui cu gutui

Carnea de pui cu gutui pregatita la cuptor are o aroma deosebita ce te imbie inca de dinainte de a gusta. Reteta usoara, perfecta pentru o cina sanatoasa.

Friptura de berbecut cu gutui

Dau un gust excelent multor preparate şi o savoare deosebită, deşi le folosim mai mult pentru gem şi peltea. Da, gutuile pot fi alaturate cu succes unei fripturi de berbecut suculenta.